Održan Bazar zdravlja povodom Svetskog dana zdravlja

Izvor: Aleksinac.net, 12.Apr.2017, 12:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Održan Bazar zdravlja povodom Svetskog dana zdravlja

Povodom svetskog dana zdravlja, 7. aprila, aleksinački Dom zdravlja organizovao je Bazar zdravlja, kao i prigodno predavanje dr Maše Milčić.

Ood 9 do 11 sati u prostorijama OTIS-a sprovedena je akcija merenja krvnog pritiska i glikemije sugrađanima koji su se odazvali pozivu Doma zdravlja Aleksinac. Njih preko 120, uz davanje saveta i odgovarajućeg zdravstveno-vaspitnog materijala, a u skladu sa ovogodišnjom temom „Depresija – hajde da razgovaramo“. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net <<

Akcija je propraćena i predavanjem od 17 do 19 sati o prevenciji dijabetesne polineuropatije i prevenciji osteoartrotičnih promena.

Predavanje prisutnim građanima je održala dr med. Maša Milčić. Teme su izabrane na osnovu najčešćih patoloških stanja koja su najprisutnija u našoj populaciji.

Akcija je sprovedena saradnjom Odeljenja polivalentne patronaže i Službe za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva Doma zdravlja Aleksinac.
Pogledaj vesti o: Aleksinac

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.