Aleksinački rudnik domaćin Olimpijskih igara

Izvor: Aleksinac.net, 19.Sep.2013, 23:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksinački rudnik domaćin Olimpijskih igara

Seoske olimpijske igre počinju 21.9.2013. godine na sportskim terenima na Aleksinačkom rudniku.

Programom je predviđeno da u subotu ujutru u 9 č bude održana prijava takmičara, a nakon toga, u 10č počinje svečano otvaranje.

Ovogodišnje seoske olimpijske igre otvoriće prof.dr. Predrag Gavrilović, predsednik Saveza za rekreativni sport Srbije i predsednik opštine Nenad Stanković. >> Pročitaj celu vest na sajtu Aleksinac.net << Važnu ulogu u organizaciji ove manifestacije ima i aleksinački Otis. Tim povodom smo dobili izjavu direktorke Otis-a, Milene Maksimović:

"Ovo je tradicionalna manifestacija koju organizujemo u saradnji sa Ministarstvom za omladinu i sport. Izbor je pao na M.Z. Aleksinački rudnik zbog najboljih uslova za takmičenje. Očekujemo blizu 500 učesnika."

Nastavak na Aleksinac.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Aleksinac.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Aleksinac.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.