Aleksandra Radović dobila starateljstvo nad ćerkom?

Izvor: Svet, 24.Jul.2015, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Radović dobila starateljstvo nad ćerkom?

Aleksandra Radović dobila je na sudu za starateljstvo nad petogodišnjom ćerkom, koju je dobila sa biznismenom Aleksandrom Zeremskim, saznaje Blic.
Izvor blizak pevačici tvrdi, naime, da je Zeremski rešio da ćerka bude s majkom.
“Ona je požrtvovana majka, veoma je posvećena ćerki Nini i borila se da sud ne dodeli dete ocu. Zeremski je na kraju popustio i shvatio da je najbolje da petogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << Nina bude pored svoje majke. Dogovorili su se da sve što rade bude u interesu deteta”, otkriva za Blic neimenovani izvor.
Pevačica je dugo krila vezu sa biznismenom, jer je on pre nje bio veren sa njenom prijateljicom voditeljkom Jovanom Joksimović (tada Janković). Kada je Jovana ostavila Zeremskog zbog Željka Joksimovića, on je utehu našao u Aleksandri. Započeli su i zajednički život, a posle godinu dana su saznali da čekaju bebu. Ipak, ona je samo mesec i po dana posle porođaja ostavila Zeremeskog, koji iz prethodnog braka ima dve ćerke.
Zbog čega, nikad nije otkrila.
Aleksandra je, inače, nedavno viđena u društvu košarkaša Uroša Duvnjaka, koji je nekada bio u braku s pevačicom Katarinom Ostojić Kajom.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aleksandra Radović dobila starateljstvo nad ćerkom?

Izvor: Scandal.rs, 24.Jul.2015

Izvor blizak pevačici tvrdi, naime, da je Zeremski rešio da ćerka bude s majkom...“Ona je požrtvovana majka, veoma je posvećena ćerki Nini i borila se da sud ne dodeli dete ocu. Zeremski je na kraju popustio i shvatio da je najbolje da petogodišnja Nina bude pored svoje majke. Dogovorili su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.