Ugašen požar u blizini trafostanice, Žarkovo dobilo struju

Izvor: N1 televizija, 01.Avg.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ugašen požar u blizini trafostanice, Žarkovo dobilo struju

Žarkovo i okolna naselja u tom delu Beograda dobili su struju oko 19.00, posle nešto više od dva časa prekida u napajanju do kojeg je došlo zbog požara u blizini trafo stanice "Beograd 2".

"Trafo stanica je ponovo puštena u rad kada su vatrogasci saopštili da može bezbedno da radi", rekla je agenciji Beta portparol Elektrodistribucije Beograd Sandra Atlagić.

U blizini trafo stanice u Žarkovu, nešto pre 16.00 sati zapalili su se trava i rastinje, a vatrogasci >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << su ugasili taj požar.

Trafo stanica Beograd 2 bila je isključena preventivno, na zahtev vatrogasaca.

Trava i nisko rastinje zapalili su se danas popodne i na Adi Huji, a vatrogasci su brzo izašli na teren i ugasili požar.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.