Požari u Žarkovu i na Adi Huji

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Avg.2017, 17:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požari u Žarkovu i na Adi Huji

U beogradskom naselju Žarkovo zapalilo se nisko rastinje oko trafostanice "Beograd 2", a u požaru nije bilo povređenih, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Ekipe vatrogasaca su na terenu i gase rastinje koje gori, a iz bezbednosnih razloga isključena je struja u delu Čukarice.

Požar je izbio oko 15.50 sati.

I na Adi Huji danas je izbio požar, gori nisko rastinje i smeće na više mesta, a vatrogasno-spasilačke jedinice su na licu mesta i požar je pod kontrolom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Povređenih nema, intervencija vatrogasaca je u toku i požar je pod kontrolom.

I na Adi Huji danas je izbio požar, gori nisko rastinje i smeće na više mesta, a vatrogasno-spasilačke jedinice su na licu mesta i požar je pod kontrolom, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

Povređenih nema, intervencija vatrogasaca je u toku i požar je pod kontrolom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požari u Beogradu, deo Čukarice bio bez struje

Izvor: Mondo, 01.Avg.2017

U beogradskom naselju Žarkovo zapalilo se nisko rastinje oko trafostanice "Beograd 2", a u požaru nije bilo povređenih. Preventivno bila isključena struja. Gori i na Adi Huji...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Žarkovo i okolna naselja u tom delu Beograda dobili su struju oko 19.00, posle nešto...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.