Stefanović: Vladajuća koalicija treba da glasa za mandatara

Izvor: BKTV News, 25.Jun.2017, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Stefanović: Vladajuća koalicija treba da glasa za mandatara

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da vladajuća koallicija treba da glasa za predlog mandatara, jer je potpuno prirodno da podržava politiku koju ta vlada zastupa.

On je novinarima nakon pokazne vežbe pripadnika MUP-a na Adi Ciganliji kazao da se na pitanjima glasanja za Vladu i budžet pokazuje ko želi da podrži vladajuću većinu.

Prema rečima Stefanovića, na osnovu toga kako će se ko izjasniti na dan glasanja po pitanju >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << predloga za premijera, Vlada Srbije će se ubuduće opredeljivati kada bude donosila različite mere.

On je dodao da svaka stranka ima pravo da glasa za sebe i da poslanički klubovi odlučuju o glasanju u parlamentu.

"Mislim da uvek treba tražiti način kako da zajedno uradimo nešto dobro za Srbiju i podržimo reformski put, a ne da se posvađamo", kazao je Stefanović.

On je dodao da je posao Vlade da Srbija bude bolje mesto za život za sve građane i da se popravi njen položaj na Duing biznis listi po uslovima poslovanja.
Pogledaj vesti o: Ada

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Stefanović: Vladajuća koalicija treba da glasa za mandatara

Izvor: RTS, 25.Jun.2017

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je da vladajuća kolalicija treba da glasa za predlog mandatara, jer je potpuno prirodno da podržava politiku koju ta vlada zastupa. . Nebojša Stefanović rekao je...

Nastavak na RTS...

Stefanović: Policija spremna za sezonu kupanja

Izvor: Beta Video, 25.Jun.2017

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je policija i žandermerija spremana na sve izazove pred početak kupališne i apelovao je na gradjane da budu oprezni na kupalištima i da se ne kupaju pod dejstvom alkohola.

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.