Izvor: Pančevac-online.com, 19.Mar.2023, 09:52

DRAMA KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Prevrnuo se čamac, tri muškarca vode se kao nestali!

Na Adi Huji ispod Pančevačkom mosta sinoć oko 22.30 sat prevrnuo se čamaca. Od tada se traga za tri muškarca. Iz reke je isplivao K. M. (37). On je tumarao kroz šiblje dok nije došao do prvih kuća i prijavio nesreću. Traga se za M. M. (37), N. M. (36) i D. N. (38). Kako […] The post DRAMA KOD PANČEVAČKOG MOSTA: Prevrnuo se čamac, tri muškarca vode se kao nestali! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prevrnuo se čamac, tri osobe nestale u Dunavu

Izvor: B92, 19.Mar.2023

Policija je sinoć oko 22.45 alarmirala Hitnu pomoć zbog prevrtanja čamca sa četiri osobe na Dunavu ispod Pančevačkog mosta, rečeno je Tanjugu u Hitnoj pomoći...Prema rečima dežurnog lekara, pripadnici rečne policije uspeli su da izvuku 36-godišnjeg muškarca koji je plivao Dunavom do obale...

Nastavak na B92...

Pripadnik rečne policije otkrio gde se intenzivno traga za muškarcima koji su nestali kod Ada Huje!

Izvor: 24sedam.rs, 19.Mar.2023

On je tumarao kroz šiblje dok nije došao do prvih kuća i prijavio nesreću

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.