Željko Joksimović rasplakao decu na Roštiljijadi

Izvor: juGmedia, 28.Avg.2018, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željko Joksimović rasplakao decu na Roštiljijadi

Na koncertu Željka Joksimovića prve večeri Roštiljijade okupilo se preko 10.000 ljudi, ali je popularni pevač, nažalost, još jednom opravdao prikačeni status uobražene zvezde.

Joksimović je publici na bini zaista pružio jednoiposatni spektakl, užitak za nezaborav i otpevao svoje, kao i neke tuđe hitove, opravdaši svaki dinar koji je iz gardske kase izdvojen za njegov koncert, ali s obzirom >> Pročitaj celu vest na sajtu juGmedia << da je reč o novcu građana, mogao je bar prema onima koji ga vole bude malo pristojniji.

Posted by Jugmedia on Понедељак, 27. август 2018.

ŽELJKO

Posted by Jugmedia on Понедељак, 27. август 2018.

Naime, šestogodišnja Tijana iz Leskovca je puna tri sata, pre, u toku samog i nakon koncerta, u rukama držala svesku i flomaster u nadi da će joj popularni pevač dati autogram.

Kada se koncert završio, njegovo lično obezbeđenje je Tijanu i još desetak klinaca odgurnulo kako bi “zvezda” sišla sa bine.

Nije nas ni pogledao. Ja sam umalo pala”, govori nam kroz suze ova devojčica kojoj su, kao velikoj obožavateljki, domaćini i organizatori iz Turističke organizacije grada dozvolili da koncert prati iz VIP lože.

Sa druge strane, Željko je rado sve vreme koncerta, ali i na žurci nakon toga, očijukao sa Mlađanom Dinkićem.

Mlađan Dinkić đuska na koncertu Željka Joksimovića #Rostiljijada2018

Posted by Jugmedia on Понедељак, 27. август 2018.

Dečje suze je odbio da komentariše i uputio nas da se javimo njegovom PR-u.

Na bini velikan, iza bine uobražena zvezda

Ne samo da peva kao slavuj, već i dobro đuska
Pogledaj vesti o: Facebook

Nastavak na juGmedia...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta juGmedia. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta juGmedia. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.