Vulin i Vesić najavili da će štrajkovati glađu

Izvor: RTS, 11.Apr.2019, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vulin i Vesić najavili da će štrajkovati glađu

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i zamenik gradonačelnika Goran Vesić saopštili su da će stupiti u štrajk glađu, javlja Tanjug. Prema pisanju medija, u tome će im se pridružiti poslanici SNS-a, predvođeni šefom poslaničke grupe Aleksandrom Martinovićem, kao i odbornici te stranke u Skupštini grada Beograda.
Goran Vesić je rekao da >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << štrajk glađu vide kao jedini razuman i civilizovan način na koji bi se, kažu, suprotstavili "huliganizmu i nasilju koje lideri SzS-a sprovode u Beogradu".

Vesić u izjavi za Tanjug navodi da nedeljama agresivna manjina koju čini pedesetak ljudi u organizaciji Boška Obradovića i Dragana Đilasa "teroriše" građane Beograda, uništava gradsku imovinu i sprečava da se obavljaju radovi u gradu.
"Oni to rade jer žele haos i krv na ulicama", rekao je Vesić.
"Ne vidim drugi način da se civilizovano i razumno odupremo huliganizmu dela opozicije, koji ometaju radove u centru Beograda, uništavaju imovinu građana i teraju investitore iz našeg grada, osim da započnemo štrajk glađu. Kako mi u Gradu, tako odbornici Skupštine grada i gradskih opština", naveo je Vesić.
Kako je rekao, žele da skrenu pažnju domaćoj i međunarodnoj javnosti na, prema njihovim rečima, "teror koji Obradovićevi fašisti sprovode u Srbiji".
Vesić je dodao da se nikada nije dogodilo da uprava grada radi, modernizuje i razvija Beograd, a da se opozicija tome protivi rušeći i terajući investitore.
"Jasno je da oni to rade da bi ovoj zemlji bilo gore. Zato je naša odluka da započnemo štrajk glađu jedini civilizovan način na koji ćemo pokazati da je njihovo ponašanje nedopustivo", rekao je Vesić.
Ranije danas Informer je objavio da će i ministar odbrane Aleksandar Vulin sutra stupiti u štrajk glađu.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vesić i gradski odbornici SNS sutra počinju štrajk glađu

Izvor: RTV Pink, 11.Apr.2019

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić najavio je da će zajedno sa odbornicima SNS u Skupštini grada i izabranim funkcionerima te stranke u Gradskoj upravi sutra započeti štrajk glađu.

Nastavak na RTV Pink...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.