Vučić od nedelje štrajkuje gladju

Izvor: S media, 29.Jun.2010, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić od nedelje štrajkuje gladju

Zamenik predsednika SNS Aleksandar Vučić najavio niz "ozbiljnih akcija" uključujući i štrajk glađu, ako se ne otkrije ko je slao lažne uplatnice tokom kampanje za lokalne izbore u Boru.

Zamenik predsednika Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić najavio je da će u ponedeljak, 5. jula, početi štrajk gladju, ukoliko ministar unutrašnjih >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << poslova Ivica Dačić do nedelje uveče ne pronadje NN lice, koje je u poštu u Boru donelo lažne uplatice sa logom naprednjaka i naredilo njihovu distribuciju.

Vučić je na konferenciji za novinare rekao da će u nedelju funkcioneri stranke obavestiti javnost na kom mestu će otpočeti štrajk i da će, pored hrane, prestati da uzima i lekove.

"Insistiraćemo na tome da se pronadju nalogodavci, odnosno NN lice koje je donelo lažne uplatnice u poštu i naredilo njihovu distribuciju", rekao je Vučić na konferenciji za novinare i najavio da će zbog toga započeti i štrajk gladju.

Vučić je rekao da policija mora da ustanovi ko je doneo uplatnice u poštu u Boru, a da će SNS u nedelju saopštiti koje će akcije biti organizovane, ako do tada ne budu pronadjene te osobe.

Lider SNS Tomislav Nikolić, zbog "izborne prevare u Boru", Tužilaštvu za organizovani kriminal podneo je kriviče prijave protiv ministra Dačića i direktora PTT "Srbija" Gorana Ćirića.

Vučić je ranije novinarima pokazao pismo sa navodnim logom SNS, u kojem se od glasača zahteva da, zbog troškova kampanje za lokalne izbore, uplate 1.860 dinara na uplatnicu, s potpisom lidera te stranke Nikolića i adresom stranke u Čika Ljubinoj ulici u Beogradu i izmišljenim brojem žiro-računa.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.