Vlada pozvala oružare da prekinu štrajk

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Feb.2012, 18:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vlada pozvala oružare da prekinu štrajk

BEOGRAD -

Vlada Srbije pozvala je danas radnike Zastava oružja iz Kragujevca da prekinu proteste i najavila da će uskoro biti pronađeno rešenje za overu znjihovih zadravstvenih knjižica.

"Vlada neće dozvoliti da radnici ostanu bez zdravstvene zaštite i overenih zdravstvenih knjižica", rekao je na šef vladine kancelarije za saradnju sa medijima Milivoje Mihajlović.

On je na konferenciji za novinare posle sednice vlade precizirao da se rešenje za zdravstveno >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << osiguranje 2.000 oružara iz Kragujevca, koji protestuju od 20. februara, traži u saradnji sa Republičkim zavodom za zdravstveno osiguranje.

Vlada Srbije je danas usvojila Predlog zakona o opštem upravnom postupku, kao i više predloga zakona o potvrđivanju međunarodnih sporazuma.

Odlučeno je da 2012. godina u Srbiji bude proglašena godinom geodetske delatnosti.
Pogledaj vesti o: Štrajk,   Kragujevac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vlada pozvala oružare da prekinu štrajk

Izvor: EMportal, 23.Feb.2012

Vlada Srbije pozvala je danas radnike Zastava oružja iz Kragujevca da prekinu proteste i najavila da će uskoro biti pronađeno rešenje za overu njihovih zdravstvenih knjižica.

Nastavak na EMportal...

Vlada Srbije pozvala oružare da prekinu štrajk

Izvor: Capital.ba, 23.Feb.2012

BEOGRAD, Vlada Srbije pozvala je radnike Zastava oružja iz Kragujevca da prekinu proteste i najavila da će uskoro biti pronađeno rješenje za ovjeru njihovih zdravstvenih knjižica. 'Vlada neće dozvoliti da ..

Nastavak na Capital.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.