TV Čačak ne odustaje od štrajka

Izvor: B92, 04.Jul.2012, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TV Čačak ne odustaje od štrajka

Čačak -- Zaposleni na TV Čačak su jednoglasno odlučili da nastave štrajk, koji su započeli pre 10 dana zbog neisplaćenih zarada i dopronosa za četiri meseca.

Predsednik Štrajkačkog odbora Zoran Grujović kaže da im vlasnik TV, čačanski biznismen Zoran Bojović, još nije odgovrio na njihove zahteve i da će štrajkovati dok oni ne budu ispunjeni.

Štrajk svih zaposlenih na TV Čačak počeo je u ponedeljak, 25. juna zbog neisplaćenih zarada i dorinosa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << za februar, mart, april i maj 2012. godine.

Zaposleni na TV Čačak poštuju minimum procesa rada i na TV se emituje serijski, filmski i komercijalni program, kao i obaveštenja od javnog značaja.

TV Čačak ima 26 stalno zaposlenih radnika i četiri honorarna saradnika.

Ta TV je osnovana 1999. godine kao opštinsko javno preduzeće, a privatizovana je 2009. godine kada ju je na aukciji zvanično kupio Miloš Bojović koji je tada bio učenik četvrtog razreda čačanske Gimnazije, a kasnije je vlasništvo nad TV preuzeo njegov otac Zoran.

U vlasništvu porodice Bojović je i nedeljnik "Čačanski glas" i Radio Čačak, koji ne štrajkuju.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.