Štrajk neće uticati na isplatu martovskih penzija

Izvor: Beta, 08.Apr.2014, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk neće uticati na isplatu martovskih penzija

BEOGRAD, 8. aprila 2014. (Beta) - Republički fond za penzijsko i invalidsko odsiguranje (PIO) saopštio je da štrajk zaposlenih u tom fondu, koji je počeo u utorak, neće uticati na isplatu martovskih penzija.

Kako je agenciji Beta rečeno u PIO fondu, isplata prvog dela martovskih penzija, na tekuće račune počeće 10. aprila, a od 11. aprila na kućne adrese.

U Fondu PIO su kazali da je obaveza rukovodstva da obezbedi minimum procesa rada, od 30 odsto >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << ukupno zaposlenih na odredjenim poslovima, izuzimajući grupu poslova koji se moraju obavljati bez ikakvog zastoja.

Prema podacioma sa sajta PIO fonda(www.pio.rs) mesečna neto plata direktora Fonda u junu 2013. bila je 156.067, zamenika direktora Fonda bila je 133.320 dinara, direktora sektora u Direkciji 113.775, dok je plata samostalnog stručno saradnika u Direkciji bila 57.628 dinara, a višeg referenta 29.960 dinara.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Štrajk neće uticati na isplatu martovskih penzija

Izvor: Beta, 08.Apr.2014

BEOGRAD, 8. aprila 2014. (Beta) - Republički fond za penzijsko i invalidsko odsiguranje (PIO) saopštio je da štrajk zaposlenih u tom fondu, koji je počeo u utorak, neće uticati na isplatu martovskih penzija...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.