Štrajk u Lufthanzi pogađa 113.000 putnika

Izvor: Akter, 09.Nov.2015, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štrajk u Lufthanzi pogađa 113.000 putnika

Aviokompanija Lufthanza (Lufthansa) saopštila je da će zbog štrajka letačkog osoblja na tri nemačka aerodroma danas biti otkazano 929 domaćih i medjunarodnih letova i da će to pogoditi 113.000 putnika

Kako Beti rečeno u agencijama u Srbiji, putnici iz Srbije su i danas pogodjeni otkazivanjem letova kompanije Lufthanza, a informacije o otkazivanim letovima poznate su otprilike dan unapred.

Sindikat kabinskog osoblja >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << UFO pozvao je članove danas na štrajk od 4.30 ujutru do 11.00 uveče u Frankfurtu i Dizeldorfu, i do ponoći u Minhenu, preneo je AP.

Štrajk je počeo u petak, s pauzom u nedelju, i očekuje se da će trajati celu nedelju, s tim što se menjaju aerodromi na kojima se odvija.

Sindikat želi da obezbedi otpremnine za 19.000 članova ukoliko odu u prevremenu penziju u sklopu spora oko ugovora sa Lufthanzom koja pokušava da smanji troškove.

Štrajkovi ne utiču na filijale Lufthanze poput Jurovingza (Eurowings), Džermanvingza (Germanwings), Svisa (Swiss) i Ostrijan erlajnza (Austrian Airlines), navodi AP.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NASTAVLJEN ŠTRAJK LUFTHANZE: Na let čeka više od 113.000 putnika

Izvor: Kurir, 09.Nov.2015

Aviokompanija Lufthanza saopštila je da će zbog štrajka letačkog osoblja na tri nemačka aerodroma danas biti otkazano 929 domaćih i medjunarodnih letova i da će to pogoditi više od 113.000 putnika...Sindikat kabinskog osoblja UFO pozvao je članove danas na štrajk od 4.30 časova do 23 časa...

Nastavak na Kurir...

Štrajk u Lufthanzi, otkazana četiri leta iz BG

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Nov.2015

Aviokompanija Lufthanza (Lufthansa) saopštila je da će zbog štrajka letačkog osoblja na tri nemačka aerodroma danas biti otkazano 929 domaćih i međunarodnih letova i da će to pogoditi 113.000 putnika...Kako Beti rečeno u agencijama u Srbiji, putnici iz Srbije su i danas pogođeni otkazivanjem...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Štrajk Lufthanze pogađa 113.000 putnika

Izvor: Radio 021, 09.Nov.2015

Aviokompanija Lufthanza saopštila je da će zbog štrajka letačkog osoblja na tri nemačka aerodroma danas biti otkazano 929 domaćih i međunarodnih letova i da će to pogoditi 113.000 putnika...Putnici iz Srbije su i danas pogođeni otkazivanjem letova kompanije Lufthanza, a informacije o otkazivanim...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.