Saša Mirković u pritvoru štrajkuje glađu

Izvor: BKTV News, 13.Sep.2017, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Saša Mirković u pritvoru štrajkuje glađu

Radikalne mere!

Bivši predsednik skupštine Zaječara Saša Mirković, koji se nalazi u pritvoru do 30 dana, zbog sumnje da je oštetio gradski budžet za oko 14 miliona dinara, štrajkuje glađu od 11. septembra.

To je potvrdila Anka Mirković, Sašina majka.

"Nakon hapšenja, Sašu su iz Beograda dovezli u našu porodičnu kuću u Zaječaru gde su desetak policajaca skoro tri sata vršili >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << pretres. Saša je bio sa njima i kazao da štrajkuje glađu i žeđu. Kroz plač sam ga molila da uzme makar gutljaj vode, ali je on i to odbio. Zato je i bio na Urgentnom centru gde su mu davali infuzije. Bojim se za njegovo zdravlje", kazala nam je Anka Mirković.

Saša Mirković uhapšen je u ponedeljak ujutru oko sedam sati u svom stanu u Beogradu. Policija je pretresla stan, a zatim i kuću Mirkovića koja se nalazi u Beogradu. Nakon toga sproveden je u Zaječar.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.