Radnici JP Pošta Srbije odustali od generalnog štrajka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Nov.2017, 20:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnici JP "Pošta Srbije" odustali od generalnog štrajka

Predstavnici reprezentativnih sindikata JP „Pošta Srbije" obavestili su danas predsednicu Vlade Srbije, Anu Brnabić da je doneta odluka o odustajanju od generalnog štrajka, koji je bio najavljen za 20. novembar.

Na sastanku koju je održala sa v.d direktorkom „Pošte Srbije" Mirom Petrović i predstavnicima sindikata, predsednica Vlade je zahvalila na konstruktivnom pristupu i naporima da se, u otvorenom dijalogu, nastave razgovori o situaciji u tom preduzeću. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

„Vlada Srbije opredeljena je da, u razgovoru sa predstavnicima reprezentativnih sindikata, razgovara o daljem poboljšanju materijalnog položaja zaposlenih u JP "Pošta Srbije", naglasila je predsednica Vlade. Odluka o odustajanju od štrajka potvrđuje posvećenost konstruktivnom rešavanju otvorenih pitanja i odgovornost prema građanima i svim korisnicima usluga "Pošte Srbije", rekla je Ana Brnabić nakon sastanka.

U skladu sa dogovorom koji je postignut na prethodnom sastanku, koji je pre nedelju dana Brnabić održala sa predstavnicima reprezentativnih sindikata JP „Pošta Srbije" i v.d. direktorkom Mirom Petrović, odlukom Vlade Srbije zaposlenima zarada je isplaćena iz dobiti preduzeća, kao što je to bio slučaj i prethodnih godina.

U razgovorima je dogovoreno da će biti priređena analiza poslovanja „Pošte Srbije", kao i da se nastave razgovori o svim otvorenim pitanjima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radnici Pošta Srbije odustaju od štrajka

Izvor: Mondo, 17.Nov.2017

Predstavnici reprezentativnih sindikata JP "Pošta Srbije" obavestili su danas predsednicu Vlade Anu Brnabić da je doneta odluka o odustajanju od generalnog štrajka, koji je bio najavljen za 20. novembar...Foto: FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC..Na sastanku koju je održala sa v.d direktorkom "Pošte...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.