Martinović prekida štrajk glađu ispred Skupštine Srbije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 12.Maj.2020, 15:15

Martinović prekida štrajk glađu ispred Skupštine Srbije

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Martinović izjavio je da prekida štrajk glađu, nakon saopštenja tužilaštva da je podneta krivična prijava protiv četiri osobe zbog dešavanja ispred Skupštine Srbije 8.maja.  „Nisam previše zadovoljan ovim saopštenjem, mislim da je moralo da bude mnogo oštrije i da je trebalo mnogo jasnije definisati šta se desilo 8.maja ali i ovo je prvi korak u onome što smo imali nameru da uradimo, a to je da apelujemo na tužilaštvo da...
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Martinović prekinuo štrajk glađu

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Maj.2020

BEOGRAD - Šef poslaničke grupe SNS Aleksandar Martinović obavijestio je u 15 časova novinare da prekida štrajk glađu, nakon što je tužilaštvo reagovalo povodom incidenta u petak ispred skupštine.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Aleksandar Martinović: Radikalni naprednjak

Izvor: Danas, 13.Maj.2020, 13:08

Prekidam štrajk glađu, iako nisam previše zadovoljan saopštenjem Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu koje je pokrenulo postupak utvrđivanja okolnosti oko brutalnog prebijanja Marjana Rističevića ispred Skupštine Srbije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.