Lavrov se ogradio od Tominog štrajka

Izvor: Vesti-online.com, 19.Apr.2011, 14:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lavrov se ogradio od Tominog štrajka

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov izjavio je danas da je štrajk glađu i žeđu lidera Srpske napredne stranke Tomislava Nikolića "unutrašnje pitanje Srbije" i da Rusija računa da će se sve političke snage ponašati "u zakonskim okvirima".

Na konferenciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za novinare posle razgovora sa svojim srpskim kolegom Vukom Jeremićem u Beogradu, Lavrov je kazao da Rusija prati političke procese u Srbiji.

"Polazimo od toga da je to unutrašnje pitanje naše prijateljske zemlje. Računamo da će se sve političke snage bez obzira na orijentaciju ponašati u zakonskim okvirima", rekao je Lavrov, odgovarajući na novinarsko pitanje.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.