Aviosaobraćaj: Haos zbog štrajka

Izvor: Mondo, 23.Mar.2018, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aviosaobraćaj: Haos zbog štrajka

Otkazani letovi, kašnjenja... sve zbog štrajka u "Er Fransu".

Francuski avio-prevoznik "Er Frans" saopštava da otkazano 30 odsto dugolinijskih i srednjelinijskih letova za i iz Pariza, zbog štrajka zaposlenih koji traže povećanje plata za šest odsto.

"Er Frans" je, takođe, otkazao i 20 odsto naconalnih letova i upozorio na kašnjenja.

Francuski avio-prevoznik je preporučio putnicima da provere da li im je let otkazan i ponudio besplatnu zamenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << karata za neki drugi termin.

Štrajk "Er Fransa" počeo je dan nakon što su zaposleni u železničkim, avio-kompanijama, školama i drugim javnim službama širom Francuske protestovali protiv ekonomskih promena, koje želi da uvede predsednik Francuske Emanuel Makron.
Pogledaj vesti o: Štrajk

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Avio-saobraćaj: Haos zbog štrajka

Izvor: Mondo, 23.Mar.2018

Otkazani letovi, kašnjenja.. sve zbog štrajka u "Er Fransu"...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Francuski avio-prevoznik "Er Frans" saopštava da otkazano 30 odsto dugolinijskih i srednjelinijskih letova za i iz Pariza, zbog štrajka zaposlenih koji traže povećanje plata za šest odsto..."Er...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.