Unija privremeno prekida štrajk

Izvor: TvojPortal.com, 30.Mar.2011, 19:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unija privremeno prekida štrajk

(www.tvojportal.com)  Na sednici Glavnog odbora Unije sindikata prosvetnih radnika Srbije koja je danas održana u Nišu, odluceno je da članovi ovog sindikata privremeno prekinu štrajk koji traje od 28. januara. Nastavnici članovi ovog sindikata od 1. aprila  držaće časove u trajanju od 45 minuta.


"Privremeno prekidamo štrajk kao ynak dobre volje i podršku sporazumu za koji pretpostavljamo da će biti potpisan" rekla je portparol ovog sindikata Ivana Bošnjak.
Unija privremeno prekida štrajk do 20. aprila, kada treba da se napravi prvi aneks sporazuma, dok drugi aneks treba da se potpiše u oktobru.
Granski sindikat prosvetnih radnika "Nezavisnost" i Sindikat radnika u prosveti održaće sednice glavnih odbora sutra.

Pogledaj vesti o: Štrajk prosvetnih radnika

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.