Izvor: Blic, 19.Jun.2017, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PRIRODNA LEPOTICA Ovako latino SEKS BOMBA izgleda bez šminke

Latino zvezda Sofija Vergara (44) spada u red najlepših žena sveta, a svaki put kada se pojavi na crvenom tepihu njena šminka i frizura, kao i celokupni stajlig su besprekorni.

Iako je godinama birana za jednu od najzgodnijih žena sveta, zvezda serije "Moderna porodica" nema problem da pokaže svoje prirodno izdanje. Tako je nedavno objavila fotografiju sa odmora na kojoj je pozirala bez trunke šminke.

- Srećan Dan očeva. Nadam se da svi danas uživate - napisla je Vergara u komentaru uz fotografiju, koju je objavila na Instagramu, a koja je za kratko vreme dobila više od 100.000 lajkova.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako jedna od najlepših žena sveta izgleda bez šminke (FOTO)

Izvor: B92, 19.Jun.2017

Glumica i voditeljka Sofija Vergara se smatra jednom od najlepših žena sveta. Dok nas na crvenom tepihu oduševljava perfekcijom, evo kako izgleda bez šminke…...Iako je najčešće viđamo na najraskošnijim crvenim tepisima, kada nosi luksuzne kreacije i ima savršenu šminku, glumica Sofija Vergara...

Nastavak na B92...

Melanija je okačila fotku Trampa i njihovog sina na Fejsbuk koja je mnoge Balkance isprovocirala (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017

Melanija Tramp je povodom Dana očeva objavila fotografiju na Fejsbuku na kojoj je njen suprug Donald sa njihovim sinom Baronom. Međutim, fotografija je privukla pažnju posmatrača i komentatora zbog očiglednog detalja u prvom planu slike...- Srećan Dan očeva - napisala je jednostavno Melanija u...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.