Izvor: Radio Slobodna Evropa, 01.Feb.2012, 12:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Samsung pod istragom EU

EU je danas najavila da će ispitati da li južnokorejska kompanija Samsung, koja ratuje sa Eplom (Apple) oko patenata, nastoji da ometa konkurente. Istovremeno je Nemačka zaustavila prodaju nekih Samsungovih tablet računara. Kompanije Samsung i Epl ratuju u brojnim zemljama zbog patenata nastojeći da preotmu jedna drugoj deo tržišta. Antimonopolosko nadzorno telo EU sumnja da je Samsung prekršio pravila i pokrenulo je istragu u nameri da ispita da li je južnokorejska kompanija ...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Samsung pod istragom EU

Izvor: Beta, 01.Feb.2012

BRISEL, 1. februara 2012. (Beta-AP) - EU je u sredu najavila da će ispitati da li južnokorejska kompanija Samsung, koja ratuje sa Eplom (Apple) oko patenata, nastoji da ometa konkurente...Istovremeno je Nem..

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.