Eva Ras gazdarica na farmi

Izvor: Blic, 12.Okt.2010, 01:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Ras gazdarica na farmi

Eva je nova gazdarica „Farme“ zahvaljujući pevaču Renatu, koji je u nedelju izbačen s imanja. Renatu je Eva bila jedna od najvećih prijatelja i upravo je zbog toga pred nju stavio tako odgovaran zadatak. Eva je rešila da promeni strukturu rada na farmi i izjavila da će u ulozi gazde biti blagonaklona.

A noć pre nego što je ova glumica proglašena za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << gazdaricu na farmi su vladale suze i tuga. Farmeri su dobili pisma svojih najbližih i nisu mogli da se suzdrže od emocija. Svi su plakali na smenu i skoro niko nije ostao hladan, osim Vendi, koja je izjavila kako je sramota javno pokazivati emocije.

I manekenka Jelena je shvatila da ne želi da šalje određenu sliku u javnost, pa je odlučila da se malo skloni od Baneta a približi Nataliji, jer joj je, kako tvrdi, lepše da je vezuju za devojke nego za muškarce. A možda sve to ima veze i sa Banetovim neumornim muvanjem Katarine"

Po završetku čitanja pisma, kada su svi otišli na spavanje, Bane je ponovo pokušao da se približi Katarini. Nekoliko puta je išao do njenog kreveta da je poljubi, ali se Kaća nije dala. Batrgala se i nije mu dozvolila da je poljubi ni u obraz. Bane je bio uporan, ali bez uspeha.

Sve je to krajičkom oka gledao Baki, koji je u jednom trenutku pobesneo i podviknuo da se utišaju. Situacija je bila prilično komična, a dalo se zaključiti da ni Bane, a ni Baki nisu ugasili emocije prema mladoj pevačici. Da ni Katarina nije ravnodušna, pokazala je kada je Baneta na kraju pustila u krevet.
Pogledaj vesti o: Eva Ras

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FARMA: EVA RAS GAZDARICA! KAĆA IZMEĐU BANETA I BAKIJA!

Izvor: iYupi.com, 12.Okt.2010

Eva je nova gazdarica „Farme“ zahvaljujući pevaču Renatu, koji je u nedelju izbačen s imanja. Renatu je Eva bila jedna od najvećih prijatelja i upravo je zbog toga pred nju stavio tako odgovaran zadatak. Eva je rešila da promeni strukturu rada na farmi i izjavila da će u ulozi gazde biti...

Nastavak na iYupi.com...

Eva Ras zavela diktaturu na Farmi

Izvor: S media, 13.Okt.2010, 00:43

Izbačeni pevač Renato Henc postavio je za novu gazdaricu farme najstariju učesnicu - Evu Ras, koja je odmah zavela diktaturu na “ružičastom imanju”...- Nikada nisam bila gazdarica. Zbunjena sam, zapanjena i ne znam kako ću se nositi s tom titulom, ali znam kako da podelim poslove - rekla je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.