Venčali se Ijan Samerholder i Niki Rid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčali se Ijan Samerholder i Niki Rid

Zvezda serije "Vampirski dnevnici" Ijan Samerholder i njegova koleginica Niki Rid venčali su se u Santa Moniki u Kaliforniji, prenosi sajt za zabavu E!Online.

Samerholder (36) i 26-godišnja Rid, poznata po ulozi u "Sumrak" sagi, venčali su se u nedelju uveče, pri zalasku Sunca, a Samerholder je pre toga na svom Tviteru napisao: "Najlepše jutro ikad..."

Novopečeni mladenci tražili su od zvanica da umesto poklona doniraju novac za njihovu novoosnovanu humanitarnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fondaciju za spasavanje životinja.

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju pre devet meseci, a pre četiri meseca su se verili.

Kako piše sajt, jedna od stvari koja ih je spojila, pored očigledne hemije, bila je i njihova velika ljubav prema životinjama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.