Venčali se Ijan Somerhalder i Niki Rid

Izvor: Politika, 27.Apr.2015, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Venčali se Ijan Somerhalder i Niki Rid

Zvezda serije „Vampirski dnevnici” i miljenik tinejdžerki Ijan Somerhalder i glumica iz franšize „Sumrak saga” Niki Rid, posle šest meseci od veridbe, tajno su se venčali u Santa Moniki u Kaliforniji.

Umesto poklona, mladenci su tražili od zvanica da doniraju novac za njihovu humanitarnu fondaciju za spasavanje životinja, prenosi I-njuz.

Njihova veza počela je ubrzo po Nikinom razvodu od muzičara i učesnika „Američkog idola” Pola Mekdonalda i Ijanovom raskidu >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << sa koleginicom Ninom Dobrev sa kojom snima seriju „Vampirski dnevnici”.

Somerhalder je u najnovijem broju magazina Glamur proglašen za najseksepilnijeg muškarca na svetu, što je dodatak na već veliku listu magazina i portala koji su se divili njegovom izgledu i dodeljivali mu slične titule.

Nastavak na Politika...






Povezane vesti

Venčali se Ijan Samerholder i Niki Rid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Apr.2015, 08:42

Zvezda serije "Vampirski dnevnici" Ijan Samerholder i njegova koleginica Niki Rid venčali su se u Santa Moniki u Kaliforniji, prenosi sajt za zabavu E!Online...Samerholder (36) i 26-godišnja Rid, poznata po ulozi u "Sumrak" sagi, venčali su se u nedelju uveče, pri zalasku Sunca, a Samerholder je...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.