BORIS TADIĆ U SREDU U KRAGUJEVCU

Izvor: Kurir, 03.Maj.2011, 17:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BORIS TADIĆ U SREDU U KRAGUJEVCU

BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće sutra u Kragujevcu, gde će posetiti kompaniju Kuč i domaćinstvo Dejana Jevtovića u obližnjem selu Veliki Šenj.

Kako je najavljeno, Tadić će u toku popodneva prošetati centrom Kragujevca, gde će razgovarati sa građanima.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić u Kragujevcu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Maj.2011, 04:21

KRAGUJEVAC -..Predsednik Srbije Boris Tadić boraviće danas u Kragujevcu, gde će posetiti kompaniju Kuč i domaćinstvo Dejana Jevtovića u obližnjem selu Veliki Šenj...Kako je najavljeno, Tadić će u toku popodneva prošetati centrom Kragujevca, gde će razgovarati sa građanima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tadić danas u Kragujevcu

Izvor: SrbijaNet.rs, 04.Maj.2011

Predsednik Srbije Boris Tadić posetiće danas Kragujevac, gde će obići domaćinstvo Dejana Jevtovića u selu Veliki Šenj, zaseok Dumče, u blizini tog grada, saopšteno je iz Kabineta predsednika. Predsednik Srbije će zatim posetiti kompaniju "Kuč", a potom prošetati centrom Kragujevca, gde

Nastavak na SrbijaNet.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.