Marinko uhvaćen s novom devojkom

Izvor: Blic, 28.Nov.2014, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko uhvaćen s novom devojkom

Iako su neki očekivali da će dugo tugovati zbog raskida sa glumicom Dubravkom Mijatović, Madžgalj već uživa u vezi s lepom Crnogorkom Lanom Sekulić.

Tek što je javnosti obelodanjeno da se Marinko Madžgalj rastao od nevenčane supruge Dubravke Mijatović nakon sedam godina ljubavi, paparaco magazina „Puls“ uspeo je da ga uhvati s novom izabranicom, crnogorskom voditeljkom Lanom Sekulić.

Budući da Marinko ne želi da govori za medije uprkos insistiranju novinara, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nismo dobili potvrdu glasina da je Lana kumovala njegovom rastanku sa Dubravkom. Ali jedno je sigurno - glumac nije dugo samovao, a njegova nova devojka likom nedoljivo podseća na Dubravku.

Lana već dugo radi kao voditeljka ali, kako „Blic“ saznaje, ne voli da se eksponira van TV studija i konstantno odbija intervjue. Pre uredničkog angažmana na drugom programu RTCG, Marinkova devojka je radila na Televiziji IN u redakciji zabavnog programa, a oni koji je poznaju kažu da je veoma ambiciozna.

Uprkos novoj vezi, zbog koje često putuje u Crnu Goru, Marinko ne zapostavlja roditeljske obaveze prema petogodišnjoj ćerki Sari, koja je ostala da živi s majkom Dubravkom.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Marinko Madžgalj ima novu devojku

Izvor: 24sata, 29.Nov.2014, 00:27

Iako su neki očekivali da će dugo tugovati zbog raskida sa glumicom Dubravkom Mijatović, Madžgalj već uživa u vezi s lepom Crnogorkom Lanom Sekulić...Tek što je javnosti obelodanjeno da se Marinko Madžgalj rastao od nevenčane supruge Dubravke Mijatović nakon sedam godina ljubavi već je našao...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.