Marinko Madžgalj ima novu devojku

Izvor: 24sata, 29.Nov.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Marinko Madžgalj ima novu devojku

Iako su neki očekivali da će dugo tugovati zbog raskida sa glumicom Dubravkom Mijatović, Madžgalj već uživa u vezi s lepom Crnogorkom Lanom Sekulić.

Tek što je javnosti obelodanjeno da se Marinko Madžgalj rastao od nevenčane supruge Dubravke Mijatović nakon sedam godina ljubavi već je našao novu devojku, crnogorsku voditeljku Lanu Sekulić.

Budući da Marinko ne želi da govori za medije uprkos insistiranju novinara, nismo dobili potvrdu glasina da je Lana kumovala njegovom rastanku sa Dubravkom. Ali jedno je sigurno - glumac nije dugo samovao, a njegova nova devojka likom nedoljivo podseća na Dubravku.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.