GOCA TRŽAN MENJA ZUBE

Izvor: Kurir, 10.Nov.2011, 08:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOCA TRŽAN MENJA ZUBE

Krenula u remont! Nema opuštanja! Nakon razvoda od Ivana Marinkovića Goca Tržan se trudi da izgleda bolje nego ikad ranije. U taj trud spada i odlazak kod zubara!

Krenula u remont!

Nema opuštanja! Nakon razvoda od Ivana Marinkovića Goca Tržan se trudi da izgleda bolje nego ikad ranije. U taj trud spada i odlazak kod zubara!

Kako Kurir saznaje, Tržanka je odlučila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stavi navlake na zube i za to zadovoljstvo svom stomatologu moraće da iskešira 2.500 evra!

- Istina je da to radim. Sada baš izlazim iz kuće i idem do ordinacije mog doktora Dragana Kocića. To je najbolji i najdivniji zubar na svetu, al’ sam ipak nervozna kao pas - rekla nam je Goca kroz smeh.

I ne čudi što je Goca nervozna, pošto zna da će boleti kod čika zube!

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Goca Tržan radi “remont zuba”

Izvor: CrveniTepih.com, 10.Nov.2011

Nema opuštanja! Nakon razvoda od Ivana Marinkovića Goca Tržan se trudi da izgleda bolje nego ikad ranije. U taj trud spada i odlazak kod zubara! Kako Kurir saznaje, Tržanka je odlučila da stavi navlake na zube i za to zadovoljstvo svom stomatologu moraće da iskešira 2.500 evra! - Istina je da...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.