Tadić: Telekom je naš (FOTO)

Izvor: S media, 26.Jan.2012, 16:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Telekom je naš (FOTO)

A zatim, kako je dodao, i odluku o otkupu njenih akcija, čime su stvoreni uslovi da Telekomom upravlja srpski menadžment, ali i da se za građane obezbede besplatne akcije.

Banka siromašnima oprostila dug

Srbija će i u budućnosti donositi teške i odgovorne odluke, ali će se, kao i u slučaju Telekoma, držati svojih standarda, poručio je Tadić posle svečane ceremonije prenosa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << akcija sa grčke kompanije OTE na Telekom, kojom je ta kompanija prešla u vlasništvo države Srbije.

Šta voze poznati: Oliver Dulić

"Kada je reč o Telekomu, došlo je do zaokreta u donošenju odluka. To se može očekivati i u politici, ali moramo imati standarde šta ćemo raditi, a šta ne. I imamo ih u svim sferama, od Telekoma preko industrije čelika do pregovora o kosovskom pitanju i evropskih integracija", rekao je Tadić.

(Tanjug foto:Beta)
Pogledaj vesti o: Telekom Srbija

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić: Može se očekivati i veliki zaokret u sferi politike

Izvor: Blic, 26.Jan.2012

Za samo 12 meseci od odluke o prodaji Telekoma učinjen je veliki zaokret kupovinom svih akcija te telekomukacione kompanije, izjaviop je predsednik Srbije Boris Tadić i najavio da se takve promene mogu očekivati i u politici i u drugim oblastima..."U nepredvidivom svetu mi moramo da imamo standarde...

Nastavak na Blic...

TADIĆ: MOŽE SE OČEKIVATI I VELIKI ZAOKRET U SFERI POLITIKE

Izvor: Kurir, 26.Jan.2012

Danas niko ne može da predvidi sa kakvim ekonomskim i političkim iskušenjima ćemo biti suočeni u vrlo kratkom vremenu, kazao je Tadić. ..BEOGRAD - Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da je za samo 12 meseci od odluke o prodaji Telekoma učinjen veliki zaokret kupovinom svih akcija te telekomukacione...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.