Tekijanka uručila donaciju borskoj bolnici

Izvor: Bor030.net, 27.Nov.2015, 21:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tekijanka uručila donaciju borskoj bolnici

Predstavnici trgovinskog lanca Tekijanka uručili su prvu donaciju u okviru akcije “Posteljina za bolnice”, a nakon Opšte bolnice u Boru, slede donacije ustanovama ovog tipa širom timočkog regiona.

Tekijanka je danas Opštoj bolnici u Boru donirala 100 kompleta posteljine. Donacija, pre svega, ima za cilj pomoć osoblju bolnice u svakodnevnom radu, a da pacijentima boravak u bolnici učiniti ugodnijim.

Ovih sto kompleta posteljine koje smo danas dobili mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Bor030.net << će nam značiti, kako za naš posteljni fond, tako i za naše pacijente. Jako mi je drago da u našoj sredini postoje ovako društveno odgovorne firme. Iskren da budem, ovo je najveća donacija ove godine, rekao je ovim povodom dr Igor Maljković, direktor borske bolnice.

U Tekijanki kažu da su se na ovakav vid donacije odlučili zbog toga što je Vlada Republike Srbije pre nekoliko dana donela odluku o sređivanju, najpre, toaleta u bolnicama. A prema rečima ministra zdravlja, Zlatibora Lončara, sve bolnice i zdravstvene ustanove u Srbiji biće sređene.

Kako je Vlada Srbije donela odluku da se bolnice širom države srede, tako je i prva donacija, odnosno akcija, pod nazivom “Posteljina za bolnice” pristigla u Bor. S obzirom da smo pre nekoliko dana otvorili drugi maloprodajni objekat u Boru, naša dužnost i obaveza su da najpre pomognemo bolnici u Boru, a do kraja godine posetićemo sve ustanove ovog tipa u našem regionu, tako da će ovakvu donaciju dobiti i bolnice u Negotinu, Majdanpeku, Kladovu i Zaječaru, izjavila je PR menadžer Tekijanke, Danijela Caranović.
Pogledaj vesti o: Bor

Nastavak na Bor030.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Bor030.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Bor030.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.