Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2010, 03:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Praznik komšija" u Sremskoj Mitrovici

SREMSKA MITROVICA -

U Sremskoj Mitrovici danas se prvi put, održava manifestacija "Praznik komšija". Inicijator i organizator projekta, koji u Evropi ima tradiciju dugu deset godina, jeste Pokret "Mitrovica evropska regija" uz podršku Grada i gradonačelnika.

Biće održan i odbojkaški turnir koji se organizuje u saradnji sa gradskim odbojkaškim savezom i gradskom Upravom za sport. Na centralnom gradskom trgu okupiće se oko 400 mališana iz grada i okruženja, proširujući pojam "komšiluka" i na susedne opštine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Zlatna zapovest: Ne zaboravi komšiju!

Izvor: 24sata, 28.Maj.2010

Da bi podsetili Novosađane na neke zaboravljene vrednosti, Centar za savremenu edukaciju organizuje danas Praznik komšija, koji će biti obeležen raznim programima na nekoliko lokacija u gradu od 15 do 22 sata. Ovo je prvi put u Srbiji da se održava ovakva manifestacija kao deo evropskog Praznika...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.