Noćno kupanje od sutra i na Tašmajdanu

Izvor: Blic, 20.Jun.2013, 15:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Noćno kupanje od sutra i na Tašmajdanu

Na otvorenom plivalištu "Tašmajdana" u petak, 21. juna, počinje sezona noćnog kupanja.

Iz ovog Sportsko rekreativnog centra pozivaju Beograđane da "urone u vrele letnje noći u centru grada".

Noćno plivanje će biti organizovano u terminu od 21 do 23 sata.

Cena ulaznice za noćno plivanje iznosi 400 dinara, a iznajmljivanje ležaljke je 100 dinara.

Noćno kupanje počelo je i na bazenima Sportskog centra "Olimp - Zvezdara" (Ul. Vjekoslava >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kovača 11).

Večernji termin na Olimpu je otvoren za sve posetioce od 21 do 24 sata, po ceni od 400 dinara, kolika je i cena jednog sata igranja odbojke na pesku.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tašmajdan: U petak uveče počinje noćno kupanje

Izvor: Kurir, 20.Jun.2013

BEOGRAD - Na otvorenom plivalištu "Tašmajdana" u petak, 21. juna, počinje sezona noćnog kupanja...Iz ovog Sportsko-rekreativnog centra pozivaju Beograđane da "urone u vrele letnje noći u centru grada"...Noćno plivanje će biti organizovano u terminu od 21 do 23 sata . Cena ulaznice za noćno plivanje...

Nastavak na Kurir...

Počinje sezona noćnog kupanja

Izvor: JužneVesti.com, 20.Jun.2013

Na bazenu Čair u Nišu u petak, 21. juna počinje sezona noćnog kupanja koja će trajati svakog dana osim ponedeljka od 22h do 1h posle ponoći.

Nastavak na JužneVesti.com...

Svirka pod zvezdama sutra uveče na bazenima SC "Olimp"

Izvor: Blic, 21.Jun.2013, 00:36

Bazeni sportskog centra "Olimp-Zvezdara" (Ul. Vjekoslava Kovača 11) ugostiće sutra uveče u terminu noćnog kupanja, od 21 do 24 časa, "Kiza i Bluza bend"...Svi posetioci će pored kupanja pod zvezdama, moći i da uživaju u živoj svirci..."Kiza i Bluza bend" izvodi široki repertoar popularne rokenrol...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.