Izvor: TvojPortal.com, 14.Dec.2011, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ivan Miljković sportska ličnost Niša

Izvor:JužneVesti Sekcija sportskih novinara Niša izabrala je kapitena odbojkaške reprezentacije Ivana Miljkovića za sportsku ličnost godine. Izbor sportsite godine biće 21. decembra.


Ivan Miljković je ove godine sa odbojkaškom reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu u Austriji i Češkoj. Predvodeći podmlađenu selekciju, kapiten i dugogodišnji prvi korektor >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << i najbolji poenter tima je bio proglašen i za najkorisnijeg igrača Prvenstva (MVP).
Ove godine je sa ekipom Fenerbahčea osvojio Prvenstvo i Superkup Turske.
Sa reprezentacijom Ivan je do sada osvojio zlatne medalje na Olimpijadi u Sidneju 2000. i Evropskom prvenstvu u Češkoj 2001. godine, srebro na Svetskom prvenstvu u Japanu 1998. i bronzu na Svetskom prvenstvu u Italiji 2010. godine. Ima 7 medalja u Svetskoj ligi i jednu u Svetskom kupu.
Izbor sportiste godine kada bi trebalo da Ivan primi nagradu biće održan u sredu, 21. decembra od 20h u restoranu "EI-Bolji život". Sekcija sportskih novinara će tada nagraditi i sportiste Niša u kategorijama "Najbolji sportista", "Najbolji mladi sportista" i "

nišivan miljkovic
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na TvojPortal.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.