Tijana Ajfon proganja Marka Bulata - želi da mu rasturi brak!

Izvor: Svet plus, 29.Jul.2015, 20:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijana Ajfon proganja Marka Bulata - želi da mu rasturi brak!

Tijana Ajfon još tokom učešća u rijalitiju Parovi, izjavila je kako planira da rasturi brak Marku Bulatu, a da je istrajna je u nameri govori i to, da popularna starleta letuje u Crnoj Gori, u istom mestu gde i pevač sa svojom suprugom i njenom ćerkom.

Starleta se uporno trudi i ne bira sredstva da dođe do Marka Bulata, a da li će joj poći za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << rukom ne verujemo, jer je pevač ludo zaljubljen u svoju sprugu: "Čak je tako udesila da njena terasa bude okrenuta ka njihovoj i svaki put kada primeti da su napolju, svojim balkonom se šeta gola. Ona je ubeđena da će Marko posustati i makar joj se na neko vreme vratiti, što će biti dovoljno da mu rasturi brak. Nažalost pevačeve supruge, Tijana izgleda bolje nego ikad i na plaži se svi okreću za njom. Nju je baš briga što bukvalno uhodi Bulata, jer se kupa na istoj plaži i izlazi u iste restorane i kafiće gde ugleda njih. Ne znam da li ju je Marko zvao, ali sigurno će joj skrenuti pažnju na ponašanje kako ne bi izazvala njegovu bračnu krizu", kaže izvor blizak bivšem paru.

Ipak, Tijana ne odustaje od svoje namere, već javno poručuje da će mu rasturiti brak:"Došla sam sa prijateljima na odmor i super se zabavljam. Videla sam da je i on ovde. Eto, obećala sam u „Parovima“ da ću mu rasturiti brak, pa sada polako svoje obećanje sprovodim u delo. Bulate, došla sam da te otmem", kroz osmeh nama je rekla Tijana, koja je sa pevačem bila u vezi pre rijalitija.

Kada se Marko pre nekoliko meseci oženio, ona je otvoreno poručila da će mu rasturiti brak i da ne može da veruje da je stao na ludi kamen.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.