TIJANA AJFON ODE U PEVACICE Oduvacu konkurenciju

Izvor: medio.rs, 13.Apr.2017, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

TIJANA AJFON ODE U PEVACICE Oduvacu konkurenciju

Tijana Maksimović alijas Ajfon odlučila je da se oproba u muzičkim vodama.

Ona je snimila pesmu koja nosi naziv “Slatke laži”, a ovih dana radi na ekranizaciji ove numere. Iako su mnogi skeptični što Tijana počinje karijeru pevačice, ona poručuje da će konkurenciju oduvati i zarađivati više od mnogih koleginica.

- Više ne planiram da se takmičim u rijalitijima, smatram da je za mene to prošlost i sada želim da napravim ozbiljnu karijeru. Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << što većina zna, svi danas postaju pevači i reperi, a malo ko zna taj posao. Poslednjih nekoliko meseci idem na časove pevanja kod jedne eminentne profesorke kako bih svoj glas dovela do perfekcije. Želim da ulažem u sebe i iz tog razloga sam se ovom projektu posvetila ozbiljno - kaže Tijana za „Alo!”.

Ajfonka tvrdi da je veoma talentovana za muziku.

- Odmalena imam talenat za muziku, pevala sam u horu i u osnovnoj i u srednjoj školi. Uvek sam imala najbolje ocene, a sada, kada sam krenula na časove, moj glas je postao još bolji. Mogu da kažem da sam ozbiljna konkurencija pevačima i ljudima koji su u ovom poslu dugo. Pre svega zbog toga što imam kvalitet, a pesme i spotovi će biti nešto što do sada niko nije imao priliku da vidi na našim prostorima. Krećem sa prvom pesmom i spotom, a potom ću krenuti sve više i više da objavljujem. Verujem da ću naći svoje mesto pod suncem u ovom moru pevačica koje nikako da sebi obezbede neki hit - poručuje Maksimovićeva.

Čim objavi prvu pesmu, Tijana planira da počne sa nastupima.

- Želim pre svega da počnem sa nastupima van Srbije, a potom bih volela da održim jedan i u Beogradu. Repertoar polako učim, mada većinu pesama već znam, ali želim sve da dovedem do perfekcije. Trebalo bi da znam dosta pesama kako bih publici ispunjavala želje, ali kada mogu drugi, zašto ne bih mogla i ja - objasnila je Tijana Ajfon.

Mnoge starlete snimile su pesme i oprobale se kao pevačice, a mišljenja o tome su podeljena. Kako će javnost reagovati na Tijanu u ulozi pevačice, imaćemo priliku da čujemo čim izađe spot za gorepomenutu pesmu.
Pogledaj vesti o: iPhone

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.