Skype prestaje da podržava starije verzije Mac klijenata

Izvor: B92, 23.Jun.2014, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Skype prestaje da podržava starije verzije Mac klijenata

Skype je najavio da će prestati da podržava starije verzije desktop klijenata uključujući i Skype za Mac računare.

Tačan datum prestanka podrške još nije objavljen, ali iz kompanije kažu da će se to desiti u narednim mesecima.

Mobilni klijenti poput Skypea za iPhone neće biti deo ovih promena.

Specifične verzije koje će ostati bez podrške kreću od 6.14 ka nižim (trenutna verzija je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 6.18).

Do ove promene dolazi kako bi se obezbedila kompatibilnost funkcija u svim verzijama softvera koji se koristi i kako i kako bi developeri mogli da nastave da grade na toj osnovi.

Trenutna verzija Skypea nudi nekoliko funkcija koje se ne mogu naći u starijim verzijama poput opcije slanja poruke offline korsnicima.

Foto: Image courtesy of adamr / FreeDigitalPhotos.net

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Skype prestaje da podržava starije verzije Mac klijenata

Izvor: B92, 23.Jun.2014

Skype je najavio da će prestati da podržava starije verzije desktop klijenata uključujući i Skype za Mac računare...Tačan datum prestanka podrške još nije objavljen, ali iz kompanije kažu da će se to desiti u narednim mesecima...Mobilni klijenti poput Skypea za iPhone neće biti deo ovih promena...Specifične...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.