Šavija neće da prikriva manu: Srećna sam što sam klempava!

Izvor: Svet, 10.Avg.2015, 10:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šavija neće da prikriva manu: Srećna sam što sam klempava!

Otkad su Nataša Šavija i Tijana Ajfon zaratile, sve češće se uz Šaviju pominje klempavost, pogotovo od onog trenutka kad joj je Ajfonka nadenula nadimak – Dambo.
Iz tog razloga je jedan Šavijin prijatelj prošle nedelje otkrio da se ona uveliko sprema za estetsku korekciju ušiju, međutim, Nataša novom fotografijom na Instagramu poručila svima da nema kompleks zbog svoje klempavosti.
“Evo, ovde se jasno vidi da sam klempava. Ali kad pomislim da mi je to jedina mana, jako sam srećna. Volim svoje klempave uši. La, la, la…”, napisala je Šavija.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nataša Šavija iskreno: Volim svoje klempave uši! FOTO

Izvor: Svet plus, 10.Avg.2015

Nataši Šaviji bivši učesnici Parova često su se podsmevali zbog njenih klempavih ušiju. Tijana Ajfon je čak zvala ''Dambo''. Nataša je otkrila da ona ipak voli svoje klempave uši...Nema komplek i problem sa svojim klempavim ušima. Nataša Šavija javno je priznala da ona svoje uši voli! Nakon...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.