OSIM TIJANE AJFON KO JE JOS ZABRANJEN NA HAPPY TELEVIZIJI

Izvor: medio.rs, 12.Mar.2017, 12:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OSIM TIJANE AJFON KO JE JOS ZABRANJEN NA HAPPY TELEVIZIJI

Ljuba Pantović je pokušala da pošalje poruke Dalili u emisiji "Upoznajte parove".

I to poruke od njoj drage osobe, za koju je napomenula da je zabranjena na "Happy televiziji". Mnogi su to povezali sa Tijanom Ajfon, koja je prijateljica Dalili, a koja je nedavno napustila "Parove".

Inače, spekuliše se da ona nije jedina koja je zabranjena na ovoj televiziji. Među bivšim učesnicima rijalitija pominju se i Zorica Dukić i Maca Diskrecija.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Ove bivše učesnice ‘Parova’ su zabranjene na ‘Happy’ televiziji

Izvor: Tracara.com, 13.Mar.2017, 10:04

Ove starlete su nepoželjne na ‘Happyju’ (foto: Screenshot) Gostujući u emisji Upoznajte Parove, bivša učesnica Parova Ljuba Pantović pokušala je da prenese poruke Dalili Moreno. Starleti je pozdrav i poruku poslala, kako je Pantovićeva navela, ‘njoj draga osoba koja je zabranjena na Happy...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.