Igre najpopularnije među mobilnim aplikacijama

Izvor: Baguje.com, 08.Jul.2011, 18:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Igre najpopularnije među mobilnim aplikacijama

Kompanija Nielsen je objavila rezultate istraživanja tržišta mobilnih aplikacija.
Od ispitanika obuhvaćenim istraživanjem u proteklih 30 dana njih 64% je skidalo aplikacije, a od onih koji bi platili aplikaciju, 93% bi platili igre. Među ostalim kategorijama popularnih aplikacija su aplikacije za prognozu vremena i socijalne mreže, no mali je broj korisnika koji su spremni platiti za takve tipove aplikacija.
Što se tiče platformi, najviše se igraju korisnici iOS-a. Vlasnik >> Pročitaj celu vest na sajtu Baguje.com << iPhone-a ili iPad-a se na svom uređaju u poslednjih 39 dana igrao 14,7 sati. Android korisnici su se igrali 9,3 sati, dok su korisnici Windows Phone-a 7 'potrošili' 4,7 sati.
Korisnici iOS-a provedu skoro duplo više vremena igrajući igre nego korisnici drugih platformi.

Pošto je Microsoft krenuo ozbiljnije sa mobilnom verzijom Windows-a, očekuje se bolja situacija nakon što se na tom OS-u pojave igre sa ostalih mobilnih platformi.
Slični postovi:[VIP] Nagradni konkurs „Vip izazov3“ Uradite backup video igre Kako da dodate ili uklonite igre iz Windows 7

Post "Igre najpopularnije među mobilnim aplikacijama" je objavio icecold za sajt Baguje.COM, dana 8. 07. 2011.
Kategorije: Android, Igre, iOS, Mobilni, Vesti, Windows Phone 7 | Tagovi: statistike




Pogledaj vesti o: Android

Nastavak na Baguje.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Baguje.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Baguje.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.