Ajfonka sumnja da je trudna: A tek da čujete ko je otac

Izvor: Vesti-online.com, 24.Feb.2016, 15:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfonka sumnja da je trudna: A tek da čujete ko je otac

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, tražila je od produkcije Parova test za trudnoću. I tu nije kraj iznenađenjima...

Naime, kako pravila nalažu, Tijana je pre ulaska u rijaliti dala krv na analizu, pa je sigurno da nije bila u blaženom stanju kada je ušla u rijaliti, a jedina osoba sa kojom je u vili imala seksualni odnos je Uroš Anđelić, unuk Ere Ojdanića.

- Tijana je od produkcije >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << tražila test za trudnoću i bila je veoma uznemirena, videlo se da iskreno misli da je u drugom stanju. Produkcija će joj to omogućiti tokom današnjeg dana, a ukoliko je trudna, to se dogodilo u vili, jer je pre ulaska uradila kompletan lekarski pregled. Tijana je priznala organizatorima da joj ciklus kasni više od 15 dana, zbog čega se uznemirila - kaže izvor lista "Alo" blizak produkciji.

Ukoliko se ispostavi da je test, koji će Ajfonova danas da uradi, pozitivan, pevač Era mogao bi da dobije praunuka.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.