Ajfon 6 već nude u Srbiji - ali pogledajte po kojoj ceni!

Izvor: 24sata, 10.Sep.2014, 14:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ajfon 6 već nude u Srbiji - ali pogledajte po kojoj ceni!

"Ajfon 6" i "Ajfon 6 plus", koji su sinoć predstavljeni u Americi, moći će, navodno, da se nabave istog dana i u Srbiji! Ali po paprenim cenama. U daljem tekstu pogledajte koje će biti cene i koliko će "fensi" Srbi da preplate ovu skupu igračkicu.

Ako je suditi po oglasu postavljenom na portalu "Iberza", poznate su već i cene novih ajfona, a one nisu nimalo jeftine.

Ajfon cene u Srbiji | Foto: Printscreen

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Ajfon 6 već nude u Srbiji

Izvor: Blic, 10.Sep.2014

Ajfon 6" i "Ajfon 6 plus", koji su sinoć predstavljeni u Americi, moći će, navodno, da se nabave istog dana i u Srbiji! Ali po paprenim cenama...Ako je suditi po oglasu postavljenom na portalu "Iberza", poznate su već i cene novih ajfona, a one nisu nimalo jeftine...Tako se najjeftiniji model 6 može...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.