Zvanično je - Barsa smanjila plate svima u klubu!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2020, 00:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zvanično je - Barsa smanjila plate svima u klubu!

Katalonci nisu imali kud.

Fudbalski klub Barselona saopštio je večeras i zvaničnu odluku o smanjenju plata svim igračima, upravi i svim zaposlenima dok traje pandemija koronavirusa.

U saopštenju kluba navodi se da je klub morao da se adaptira novonastaloj situaciji kako bi opstao, te da je ova odluka u skladu sa zakonom.

Ipak, detalji, odnosno procenti nisu poznati. Zna se da je uprava zahtevala >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smanjenje primanja od čak 70% tokom pandemije, ali da su igrači pristali na najviše 30.

Trenutno je poznato samo da će svim zaposlenima plata biti smanjena od 13. marta, kada je i zvanično stalo sve u Španiji, do povratka u normalno funkcionisanje, odnosno do kraja vanrednog stanja.

Inače, u Španiji je mnogo veći haos nego što se  i moglo pretpostaviti, ubrzanim korakom sustižu Italiju i pitanje je kako će se i kada sve završiti.

O fudbalu, sportu više niko i ne govori, broj preminulih je prešao 4.000, prevazišao cifru iz Kine, u mnogo kraćem periodu...

Biće zanimljivo videti šta će se posle svega dešavati u Barsi, jer su mediji prethodnih dana pisali da ni košarkaši ni fudbali, nisu pristali na takvu seču primanja... a odnosi unutar kluba na relaciji igrači-uprava nisu bili dobri i pre svog ovog haosa.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uzalud bunt u svlačionici, Barsa skresala plate

Izvor: MozzartSport.com, 27.Mar.2020

Početak rata na relaciji uprava – svlačionica? Možda, ali to nećemo saznati dok ne vidimo detalje usvojene mere na sinoćnjem sastanku uprave katalonskog giganta. Barselona je i zvanično potvrdila: svim igračima skresane su plate za vreme trajanja pandemije korona virusa. Problem je međutim...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.