Žigić: Promene nisu potrebne, svi su radili dobar posao

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2020, 13:53

Žigić: Promene nisu potrebne, svi su radili dobar posao

Nemam nikakvu sumnju da su u proteklom periodu svi u Fudbalskom savezu Srbije radili dobar posao i da promene nisu potrebne. Kontinuitet je važan faktor, sigurno da nikome nije bilo svejedno zbog poraza i neuspeha protiv Škotske, ali mora se krenuti dalje, poručio je nekadašnji reprezentativac Nikola Žigić.

"Od 2004. godine bio sam reprezentativac, igrao za državni tim osam godina, prošao sam mnogo toga. Onda sam se nedavno vratio da radim u stručnom štabu A tima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << što je za mene bila posebna čast i privilegija. Kao neko ko je dugo tu odgovorno tvrdim da se Savez uvek trudio da igrači imaju fantastične uslove", rekao je Žigić.

Poraz od Škotske je jedan od najtežih trenutaka u mojoj sportskoj karijeri, navodi bivši golgeter Crvene zvezde, koji je za reprezentaciju odigrao 57 utakmica i postigao 20 golova.

"To je tako u fudbalu. Penali su rulet u kojem su ovog puta Škoti imali više sreće. Posle utakmice dugo nismo mogli da verujemo da smo ipak izgubili. Ali i to je sport. Kao što prihvatamo pobede i uspehe, tako moramo da budemo jaki i u situacijama kad je najteže", istakao je Žigić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.