Izvor: RTS, 31.Jan.2021, 12:00

Željko Petrović novi trener holandskog Viljema

Nekadašnji jugoslovenski fudbalski reprezentativac Željko Petrović novi je trener holandskog Viljema iz Tilburga, saopšteno je na sajtu kluba.
Petrović stiže iz Fejnorda, gde je bio asistent Dika Advokata, a u novom klubu čeka ga težak zadatak da izbori opstanak.

Viljem je pretposlednji na tabeli holandskog šampionata sa samo 10 bodova.
Petrović ima značajnu reputaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Holandiji, pošto je kao igrač nastupao za Den Boš, RKC Valvajk i PSV.
U trenerskoj karijeri vodio je portugalsku Boavistu, holandske RKC i Den Hag, japansku Uravu, bugarski Botev, hrvatski Inter iz Zaprešića, a kao prvi saradnik sarađivao je sa velikim imenima Gusom Hidinkom (Anže), Dikom Jolom (Hamburger), Avramom Grantom (Vest Hem), Dikom Advokatom (Sanderlend, Fejnord, reprezentacija Srbije).
Pogledaj vesti o: Izbori

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Bivši pomoćnik Srbije ima zadatak – spasiti holandskog "davljenika"

Izvor: B92, 31.Jan.2021

Nekadašnji jugoslovenski fudbalski reprezentativac Željko Petrović novi je trener holandskog Viljema iz Tilburga, saopšteno je na sajtu kluba...Petrović stiže iz Fejnorda, gde je bio asistent Dika Advokata, a u novom klubu čeka ga težak zadatak da izbori opstanak...Viljem je pretposljednji na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.