Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2017, 20:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Željezničar protiv Borca u Banjaluci poveo 1-0

Na današnjem fudbalskom derbiju u okviru 15. kola Premijer lige BiH u Banjaluci Željezničar je protiv Borca poveo sa 1-0 golom Asima Zeca u 71. minutu.

Prvih 45 minuta su odigrali bez golova, a nije bilo većih prilika, ni grube igre jer su obe ekipe igrale oprezan fudbal.

Vojo Ubiparip iz Željezničara je dobio žuti karton u 32. minuti. Navijači Borca "Lešinari " su odličnom koreografijom obilježili 30 godina postojanja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Željezničar savladao Borac u Banjaluci

Izvor: Nezavisne Novine, 19.Nov.2017

Na današnjem fudbalskom derbiju u okviru 15. kola Premijer lige BiH u Banjaluci Željezničar je savladao domaćina ekipu Borca sa 1-0 golom Asima Zeca u 71. minutu...Borac je imao jednu od boljih prilika kada je Goran Galešić šutirao sa 20 metara,ali je lopta otišla pored gola. Prvih 45 minuta...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.