Vuković, Đurđević i Zdjelar imaju novog trenera

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2017, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vuković, Đurđević i Zdjelar imaju novog trenera

Fudbalski klub Olimpijakos smenio je danas trenera Besnika Hasija i na njegovom mesto postavio Takisa Lemonisa, prenela je agencija Hina.

Hasi je dobio otkaz svega tri meseca nakon što je preuzeo klub iz Pireja i to upravo od Lemonisa koji je prošle sezone osvojio titulu prvaka.

Uprava kluba se na ovakav potez odlučila nakon jučerašnjeg poraza Olimpijakosa od AEK-a sa 2:3, posle kog je šampion Grčke >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pao na četvrto mesto prvenstva.

Olimpijakos trenutno ima osam bodova, pet manje od lidera AEK-a.

Lemonisu će ovo biti četvrti mandat na klupi Olimpijakosa, a do sada je osvojio peti titula prvaka  - 2001, 2002, 2007, 2008. i 2017. godine.

Inače, u Olimpijakosu ove sezone igraju i trojica srpskih fudbalera, Uroš Đurđević, Jagoš Vuković i Saša Zdjelar.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Olimpijakos brzopotezno imenovao novog trenera

Izvor: Vesti-online.com, 25.Sep.2017

Nakon što je posle otkaza od AEK-a uprava Olimpijakosa odlučila da otpusti Albanca Besnika Hasija nije bilo mnogo vremena za imenovanje njegovog naslednika pošto klub iz Pireja već u sredu očekuje meč Lige šampiona...Novi (stari) trener kluba iz Pireja je Takis Lemonis koji je poslednju od pet...

Nastavak na Vesti-online.com...

NOVI SRBIN U PIREJU: Olimpijakos želi da angažuje još jednog bivšeg partizanovca?

Izvor: HotSport.rs, 26.Sep.2017, 18:15

U Olimpijakosu već igraju Uroš Đurđević i Saša Zdjelar, a uskoro bi mogao da im se pridruži još jedan Srbin. . Nakon poraza u gradskom derbiju od AEK-a, grčki šampion, koji je na putu do grupne faze Lige šampiona proteklog leta eliminisao Partizan, otpustio je u ponedeljak albanskog stručnjaka...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.