Vučić o huliganima: Već pričaju kako su plaćeni

Izvor: Mondo, 15.Dec.2017, 21:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić o huliganima: Već pričaju kako su plaćeni

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je više osoba iz Hrvatske uhapšeno u vezi s incidentima tokom fudbalske utakmice Partizan-Crvena zvezda.

Foto: MN Press

 Na pitanje srpskih novinara tokom posete Havani koliko je hrvatskih državljana uhapšeno i da li će neki biti pušteni ili deportovani, Vučić kaže: >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

"Više lice uhapšeno, nije jedno ili dvoje. Da li šest ili sedam? Značajno veći broj lica je bio prisutan iz Republike Hrvatske."

TUČA NA DERBIJU: Povređeni i stranci!

Vučić kaže da su neki od njih već počeli da govore o tome kako su dobili taj novac, i koliko novca su dobili da u tome učestvuju.

Dodao je da će nadležni organi govoriti o tome.

UPOZORAVAMO NA UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ:

"Ali kada pitate da li će biti pušteni, ja bih rekao da je neko te kriminalce 'pustio s lanca' a da je sada vreme da ih neko prizove poznavanju prava i da se metaforički izrazim da ih malo 'priveže'. Da ne ugrožavaju više ne samo fizički integritet drugih ljudi već i da ne učestvuju u mnogo težim stvarima od onoga kako to na prvi pogled izgleda", kaže Vučić.

Vučić je rekao da će uhapšeni sada "imati priliku da se odmore od svojih brojnih aktivnosti".

Vučić:Odgovaraće svi koji su učestvovali u nasilju

"A koliko će to da traje i da li će da traje zavisi od tužioca i od sudija ako bude postupka, prekršajnog ili krivičnog", zaključio je on.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

(KURIR TV) HRVATSKI HULIGANI PROPEVALI U POLICIJI Vučić: Počeli su da govore od koga i koliko novca su dobili!

Izvor: Kurir, 15.Dec.2017

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je više lica iz Republike Hrvatske uhapšeno u vezi sa incidentima tokom fudbalske utakmice Partizan-Crvena zvezda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.