Vučić: Idem u Srebrenicu - o Albaniji ću razmisliti

Izvor: Cafe.ba, 02.Okt.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vučić: Idem u Srebrenicu - o Albaniji ću razmisliti

BEOGRAD- Premijer Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je da će prisustvovati Konferenciji o privrednim i infrastrukturnim projektima 11. novembra u Srebrenici, ali da još nije donio odluku o odlasku na fudbalsku utakmicu reprezentacija Srbije i Albanije.

"U Srebrenicu idem. Svakako. To nije lopta to je ozbiljna politika i ekonomija", rekao je Vučić novinarima nakon učešća na Beogradskom bezbjednosnom forumu.

Vučić je istakao da je planirao da ide na utakmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << reprezentacija Srbije i Albanije 8. oktobra u albanskom gradu Elbasanu i da se o tome dogovorio sa albanskim premijerom Edijem Ramom, ali da se sad koleba jer je dobio informacije da je Rama pozvao Hašima Tačija i još neke.

"Mene bezbednosne procene ne interesuju. Imam puno posla i nisam se bavio `loptanjem`. Brine me bezbednost naših mladića koji će tamo ići kao pratnja", rekao je Vučić.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Cafe.ba...






Povezane vesti

Duraković : Vučić ponovo u Srebrenici 11. novembra

Izvor: Cafe.ba, 02.Okt.2015

SREBRENICA-Gost Pressinga na N1 televiziji bio je Ćamil Duraković, načelnik Opštine Srebrenica, gdje je potvrdio da će Aleksandar Vučić, premijer Republike Srbije ponovo doći u Srebrenicu 11. novembra ove godine...Vučić će 11. novembra ponovo doći u Srebrenicu, zbog konferencije o infrastrukturnim...

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.