Vojvodina smenila Zlatomira Zagorčića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Okt.2015, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vojvodina smenila Zlatomira Zagorčića

Fudbalski klub Vojvodina smenio je danas trenera Zlatomira Zagorčića, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor.

"Rezultati u prvenstvu Srbije već duže vreme nisu na nivou kakav zahteva klub kao što je Vojvodina i samim tim je postignuta zajednička saglasnost da su određene promene neophodne", navodi se u saopštenju Vojvodine.

Zagorčić je smenjen nakon ubedljivog poraza od Crvene zvezde u sredu sa 3:0, posle kojeg je Vojvodina ostala na sedmom mestu na tabeli >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Super lige sa 20 bodova. Zajedno sa prvim trenerom otišao je i pomoćnik Zoltan Sabo.

Vojvodina je Zagorčiću i Sabou zahvalila na svemu, a posebno na rezultatima i igri u kvalifikacijama za Ligu Evrope, i poželela im sve najbolje u nastavku karijere.

Ekipu će do imenovanja novog trenera voditi član stručnog štaba Goran Šaula.

Novosadski klub će u 15. kolu Super lige gostovati Voždovcu u nedelju.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vojvodina smenila trenera Zlatomira Zagorčića

Izvor: Akter, 22.Okt.2015

Fudbalski klub Vojvodina smenio je danas trenera Zlatomira Zagorčića, sa kojim je sporazumno raskinut ugovor.."Rezultati u prvenstvu Srbije već duže vreme nisu na nivou kakav zahteva klub kao što je Vojvodina i samim tim je postignuta zajednička saglasnost da su određene promene neophodne", navodi...

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.